Προσθέστε ένα νέο κεφάλαιο στην ατελείωτη παρενόχληση του δημάρχου Bill de Blasio του δικτύου Ακαδημίας Επιτυχίας: Το Υπουργείο Παιδείας της πόλης απαιτεί αυτά τα δημόσια σχολεία πληρώνουν 500.000 δολάρια, ώστε τα παιδιά τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν φορολογούμενος που χρηματοδοτούνται αθλητικά πεδία.

Αυτό είναι σωστό: Τεράστιες αμοιβές για επτά αθλητικές εγκαταστάσεις αυτά τα παιδιά έχουν χρησιμοποιήσει για χρόνια.

Ένας φλακ doe αναφέρει το υψηλό κόστος του ιού που σχετίζονται με τον καθαρισμό και τη συντήρηση. Αλλά άλλα παιδιά του δημόσιου σχολείου δεν αντιμετωπίζουν τέτοιες αμοιβές. Ακριβώς οι κυρίως φτωχοί, ως επί το πλείστον Μαύρο και Ισπανόφωνοι, μελετητές της επιτυχίας – περίπου 300 από τους οποίους είναι πλέον κλειδωμένο έξω από τους τομείς τους, θέτοντας σε κίνδυνο τις πιθανότητές τους να σκοράρει υποτροφίες κολέγιο.

Κάθε ένα από τα επτά πεδία (τέσσερα στο Μανχάταν, δύο στο Μπρούκλιν, ένα στο Μπρονξ) είναι μέρος μιας πανεπιστημιούπολης Επιτυχία μελετητές μοιράζονται με τακτική δημόσια-παιδιά σχολείο. Το ένα είναι μια επιτυχία τομέων του Χάρλεμ που ανακαινίζεται με το κόστος του – και δεν χρεώνει για να χρησιμοποιήσει.

Αυτό μπορεί να είναι το πιο κατάπτυστο πράξεις ακόμα στο μακρύ πόλεμο de Blasio για την επιτυχία – συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς ακροβατικά που κηρύσσονται παράνομες από τα δικαστήρια.

Σταματήστε να κάνετε τα παιδιά να υποφέρουν για την πολιτική σας ατζέντα, κ. Δήμαρχε. Είναι αηδιαστικό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *