Αξεσουάρ μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να το στυλ και να προσαρμόσετε ένα χαμηλό-κλειδί νυφικό. «Τα εξαρτήματα είναι ο τέλειος τρόπος να ληφθεί ένα ελάχιστο φόρεμα και να το κάνουν να αισθανθεί εορταστικό και πρόσθετο,» εν λόγω στυλίστας Beth Chapman της Beth Chapman Consulting.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μια νύφη μπορεί να ντύσει το βλέμμα της. Σύντομη hemlines έκκληση για καταπληκτικά τακούνια. Ψυχρός καιρός χρειάζεται ένα σακάκι ή περιτύλιγμα. Και ένα πέπλο, είτε birdcage ή το μήκος του καθεδρικού ναού, θα συμπληρώσει κάθε γάμο-ημέρα ματιά.

“Το must-have πτώση νυφικό αξεσουάρ είναι κάτι για να κρατήσει ζεστό και εξακολουθούν να φαίνονται μεγάλη,” είπε ο διοργανωτής του γάμου και σχεδιαστής εκδηλώσεων Lindsay Landman της Lindsay Landman Εκδηλώσεις. Ενώ μια νύφη είναι βέβαιο ότι θα βρει πολλές επιλογές στα καταστήματα και σε απευθείας σύνδεση, Landman μετοχές ότι ορισμένες από τις νύφες της ψάχνουν για ντουλάπες των οικογενειών τους για κάτι ζεστό και παλιό. “Μία από τις νύφες μας θα φοράει ένα vintage bolero γούνα που ήταν της γιαγιάς της, η οποία προσθέτει κάποια συναισθηματισμού.”

Ένα σακάκι ή έκλεψε μπορεί επίσης να ανυψώσει το βλέμμα ενός υποτιμημένου φορέματος από απλό σε κομψό, σημείωσε Chapman. Αλλά ο ευκολότερος τρόπος για να μετατρέψει οποιαδήποτε στολή είναι με ένα σκουλαρίκι δήλωση. “Φέρνει μια μικρή λάμψη από το πρόσωπό σας για φωτογραφίες και προσθέτει κάποια λάμψη στο βλέμμα του απλούστερου φορέματος,” είπε.

Μια νέα προσθήκη στο trousseau μιας νύφης είναι μια μάσκα προσώπου. Είτε διακοσμητικά ή ιατρικά, είναι εξίσου απαραίτητη τώρα με βέρες σας.

Τίποτα δεν λέει νύφη σαν πέπλο. Το κυκλικό στυλ σχέδιο μπαλαρίνας του Toni Federici είναι λιτό, καθιστώντας το το απόλυτο συμπλήρωμα σε οποιοδήποτε φόρεμα στυλ, μακρύ ή κοντό, απλό ή δραματικό. $450 στην όμορφη νύφη, οδός Duane 182.; LovelyBride.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *