Οι σημερινές νύφες διαπιστώνουν ότι μπορούν να φανούν όπως στην τάση ή παραδοσιακός όπως επιλέγουν, χωρίς σπάσιμο της τράπεζας, με την ενοικίαση των εξαρτήσεων αντί των δαπανών ενός ενός ton των μετρητών σε αυτό που θα είναι πιθανώς εφάπαξ φοράει. Στρέφονται σε τοποθεσίες όπως το HappilyEverBorrowed.com, ένα πολυτελές site e-rental ιδρύθηκε πριν από οκτώ χρόνια από την Brittany Finkle.

Με φόντο ως αγοραστής για hermès και Chanel, ήξερε ότι οι νύφες ξοδεύουν συχνά ολόκληρο τον προϋπολογισμό τους σε ένα φόρεμα και αξεσουάρ.

“Τα πέπλα φοριούνται μόνο για 30 λεπτά, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβά – κάποια κόστος $ 1.200,” είπε. “Βρήκα έναν τρόπο να νοικιάσω στις νύφες ώστε να μπορούν να ξοδεύουν περισσότερα για την εμπειρία του γάμου τους και όχι σε ένα αντικείμενο που φορούν μόνο μία φορά.”

Υπάρχει επίσης μια ζήτηση για φιλικές προς το περιβάλλον αποφάσεις ημέρα του γάμου, ειδικά μεταξύ χιλιετίες νύφες-να-να.

«Αυτές οι νύφες ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για τη διάσωση του περιβάλλοντος και την πραγματοποίηση βιώσιμων επιλογών τρόπου ζωής», δήλωσε ο Finkle. “Σκέφτηκα για το πώς θα μπορούσα να μειώσει τα απόβλητα στη βιομηχανία του γάμου κατά την έναρξη αυτής της επιχείρησης.”

Η δυνατότητα να ψωνίσετε μια μεγάλη ποικιλία με ταχύτητα Internet έχει τροφοδοτήσει επίσης την επιτυχία της επιχείρησης Finkle, η οποία έχει εξυπηρετήσει 1.500 νύφες μέχρι σήμερα.

“Σε ένα τούβλο-και-κονίαμα νυφική μπουτίκ, μπορείτε να δείτε μόνο τόσα πολλά πράγματα. Σε απευθείας σύνδεση, υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Είναι τόσο εύκολο να δούμε τι είναι εκεί έξω», είπε – για να μην αναφέρουμε ότι σε αυτούς τους καιρούς, είναι ένα ασφαλές, μη επαφή τρόπος για ψώνια.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας της, η οποία παρουσιάζει έως και 400 αντικείμενα ανά πάσα στιγμή, “Μπορείτε να νοικιάσετε τα πάντα εκτός από το νυφικό φόρεμα και παπούτσια. Προσφέρουμε πέπλα, αξεσουάρ μαλλιών, κοσμήματα και συμπλέκτες για ενοικιάσεις 4 και 8 ημερών. Οι τιμές είναι συνήθως 80 τοις εκατό από το λιανικό εμπόριο,” είπε ο Finkle.

Για παράδειγμα, ένα πέπλο Sara Gabriel, συνήθως πωλούνται για $ 410, μπορεί να νοικιάσει για $ 140.

Με το “αποστολή πριν περάσετε κουτί,” “Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε τρία κομμάτια στην ιστοσελίδα μας για $ 50.

Όταν τα προϊόντα επιστρέφονται σε μας, παίρνετε $25 πίσω προς την ενοικίαση σας,» εν λόγω Finkle.
Ισχύουν καθυστερημένες χρεώσεις για επιστροφές και εάν ένα στοιχείο έχει υποστεί ζημιά πέρα από την επισκευή, “Οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν για το στοιχείο στο ακέραιο”, πρόσθεσε.

Για όσους χρειάζονται συμβουλές styling, “έχουμε δύο ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Υπάρχει ένα κουίζ στυλ για να βοηθήσει νύφες προσδιορίσει τη δική τους – boho, ρομαντικό, σύγχρονο. Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε με έναν στυλίστα στην ομάδα μας. Υποβάλετε μια φωτογραφία του φορέματός σας και θα δώσουμε συστάσεις εξ αποστάσεως.”

Όσο για την pièce de résistance, το νυφικό, το τμήμα γάμου RentTheRunway.com εμφανίζει μια επιμελημένη επιλογή της νύφης και παράνυμφος στυλ, καθώς και επιλογές επισκεπτών για τη μεγάλη μέρα. Νυφικές ευκαιρίες περιλαμβάνουν επώνυμα επώνυμα επώνυμα, όπως Monique Lhuillier, Badgley Mischka και Marchesa, με ενοικιάσεις που ξεκινούν από $ 40, λέει ο Blaire Walsh, διευθυντής στυλ της εταιρείας ενοικίασης φόρεμα ειδικής περίστασης.

«Οι γάμοι ήταν πάντα μέρος της ιδέας μας», είπε. “Οι γυναίκες ενοικίαση από εμάς για όλα τα είδη των γάμων – κοκτέιλ, πόλη μαύρη γραβάτα, Αριζόνα ατμόσφαιρα της ερήμου ή Aspen ενδυμασία. Η ενοικίαση είναι ένα μεγάλο εργαλείο για να εξασφαλίσει ότι έχετε την τέλεια εμφάνιση για όλες τις ιδιαίτερες στιγμές σας.”

Για να εξασφαλιστεί μια ιδανική εφαρμογή, “Δεν συμβουλεύουμε στο σπίτι προσαρμογής, αλλά έχουμε μεγάλες συστάσεις μέγεθος στην ιστοσελίδα μας και μια καταπληκτική κοινότητα των πραγματικών γυναικών που δημοσιεύουν εικόνες του εαυτού τους στο στυλ μας και να κάνουν συστάσεις,” είπε ο Walsh. Υπάρχουν επίσης υπηρεσίες styling διαθέσιμες μέσω της ομάδας εμπειρίας πελατών της εταιρείας, μέσω της οποίας τα μέλη μπορούν να καλούν ή να ταχυδρομείου ένα μέλος της ομάδας, και να συνομιλούν με έναν στυλίστα μέσω της εφαρμογής.

Πλέον, “Αν υπάρχουν οποιαδήποτε κατάλληλα ζητήματα ή αν θέλει να αντικαταστήσει ένα στυλ, προσφέρουμε μια διήμερη ανάκαμψη με τη ναυτιλία,” είπε ο Walsh.

Φορέματα μπορούν να νοικιαστούν είτε για 4 ή 8 ημέρες, η οποία λειτουργεί καλά για γάμους προορισμού.
Αν είστε σίγουροι για την επιλογή σας, μπορείτε να πάρετε το πακέτο σας παραδοθεί κατευθείαν στο θέρετρο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *