Με την πανδημία να ανατρέπει τα σχέδια γάμου χιλιάδων ζευγαριών το 2020, οι νύφες και οι γαμπροί γίνονται δημιουργικοί, αλλάζοντας τις λεπτομέρειες της τελετής και της υποδοχής τους ώστε να αντικατοπτρίζουν μια πιο οικεία γιορτή.

«Βλέπουμε πολύ μικρές εκδηλώσεις για το υπόλοιπο του 2020 και στις αρχές του 2021 με αύξηση στα πίσω-σε-κανονικά μεγέθη επισκεπτών που αρχίζουν το επόμενο καλοκαίρι», λέει ο διοργανωτής γάμου και σχεδιαστής εκδηλώσεων Annie Lee, ιδιοκτήτης του Plannie, μιας online πλατφόρμας με διοργανωτές εκδηλώσεων διαθέσιμη με την ώρα, ιδανική για ζευγάρια που δεν χρειάζονται πακέτο πλήρους εξυπηρέτησης.

Οι γάμοι μικροϋπολογιστών, ο Lee εξηγεί, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τα elopements με μια χούφτα των φιλοξενουμένων, ή τα οικεία συμβαλλόμενα μέρη γευμάτων με περίπου 20 φιλοξενουμένους, μέχρι ένα μέγιστο 50. Αλλά η περιορισμένη λίστα επισκεπτών δεν σημαίνει ότι τα ζευγάρια δεν μπορούν να σχεδιάσουν ένα υπέροχο γεγονός που είναι αξέχαστο.

«Ενώ πολλά στοιχεία μειώνονται, όπως μια μικρότερη ζώνη για να παρέχουν τη μουσική υποβάθρου παρά τη μουσική χορού, αράξουμε την καταπληκτική ευκαιρία για την αυξημένη εξατομίκευση και την προσαρμογή που μπορούν να γίνουν μόνο στα μικρά και οικεία δείπνα,» λέει το γάμο και το διοργανωτή γεγονότος Lindsay Landman των γεγονότων Lindsay Landman. “Έχουμε εργαστεί με τα ζευγάρια για να δημιουργήσουμε μια πιο περίτεχνη αντιστοίχιση κρασιού για το δείπνο, έχουν μονόγραμμα κουβέρτες διαθέσιμες για κάθε επισκέπτη, και αφήστε χειρόγραφες σημειώσεις από το ζευγάρι ως ενθύμιο για να κάνει την εμπειρία να αισθάνονται ιδιαίτερη για όλους.”

Ο εκ νέου σχεδιασμός ενός γάμου μπορεί να φέρει πολλή ένταση σε μια ήδη αγχωτική κατάσταση, αλλά η εύρεση ενός φορέματος για να φορέσει δεν πρέπει να είναι.

“Ενώ ορισμένες νύφες που έχουν ήδη αγοράσει το νυφικό τους έχουν επιλέξει να τα φορούν, νύφες που δεν έχουν ψάξει για κάτι κομψό και απλούστερο να πάει με την εποχή,” εξηγεί νυφικό στυλίστας μόδας Julie Sabatino, ιδιοκτήτης του Stylish Νύφη.

Ενώ τα νυφικά μικροϋπολογιστών μπορούν να είναι πιό συγκρατημένα, επιτρέπουν ακόμα σε μια νύφη για να αφήσουν το προσωπικό ύφος της να λάμψει μέσω της σιλουέτας, του υφάσματος και των εξωραϊσμών. Τα υφάσματα ψευδαίσθησης που επιστρώνονται στους κρυστάλλους ή τις χάντρες μπορούν να προσθέσουν ένα κομμάτι της γοητείας, τα κεντημένα florals συμπληρώνουν μια ρύθμιση κατωφλιών ή κήπων, και για τις δημόσιες υπηρεσίες, οι χωρίζει μπορούν να είναι αρκετά κομψοί.

“Έχω δει μια τεράστια αύξηση σε πιο κομψό, κοντά στο σώμα στυλ, με αποσπώμενα δραματικά μανίκια ή Watteau τρένα, τα οποία διατηρούν το ρομαντικό συναίσθημα, αλλά με ένα πιο λεπτό φόρεμα,” μετοχές Mark Ingram, ο ιδιοκτήτης του Mark Ingram Atelier. “Με αυτούς τους μικρότερους γάμους, όλες οι λεπτομέρειες γίνονται πιο ξεχωριστές και επιμεληθεί, για να δώσουν στους καλεσμένους τους μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία, και μια που διαρκεί μια ζωή για αυτούς επίσης.”

Νυφικά σαλόνια εξασφαλίζουν ότι η εμπειρία αγορών ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές για την υγεία και την ασφάλεια, αλλά εξακολουθεί να είναι αξέχαστη. «Κατά τη διάρκεια της διαταγής του κράτους να κλείσουν όλες τις μη απαραίτητες επιχειρήσεις επαναδιαμορφώσαμε τη διάταξη του σαλονιού για να προσθέσουμε τους διαιρέτες Plexiglas και τα απολυμαντικά χεριών στις περιοχές υψηλός-σημείου αφής,» εξηγεί Jennette Kruszka, διευθυντής του μάρκετινγκ και των δημόσιων σχέσεων σε Kleinfeld νυφικός στην Τσέλσι. “Κόβουμε επίσης τους περιορισμούς της ικανότητάς μας στο μισό, περιορίζουν τον αριθμό των ανθρώπων που μια νύφη μπορεί να φέρει μαζί της σε δύο, και δημιούργησε ένα σταθμό αποχέτευσης φόρεμα έτσι ώστε κάθε φόρεμα προσπάθησε είναι απολυμανμένη μεταξύ των ραντεβού.”

Αρκετά σαλόνια προσφέρουν εικονικά ραντεβού, καθώς και μιλώντας με συμβούλους πωλήσεων εκ των προτέρων. Νυφικό του Δαβίδ, με πολλά καταστήματα στην περιοχή των τριών κρατών, συνεργάζεται με σπονδύλους για να επιτρέψει νύφες και παράνυμφοι για να δείτε τη ζωή μεγέθους ψηφιακές εικόνες του τι ένα φόρεμα θα μοιάζουν με αυτά.

«Εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να ξαναφανταστούμε την εμπειρία και να βοηθήσουμε να φέρει τον ενθουσιασμό στους αγοραστές στο σπίτι,» λέει lizzy Ellingson, επικεφαλής της ψηφιακής εμπειρίας ανώτερος υπάλληλος στο νυφικό του Δαβίδ. “Οι αποδόσεις, με λεπτομέρεια, βοηθούν τις γυναίκες να περιορίσουν τις επιλογές και να αγοράσουν online, το οποίο είναι κάτι που γνωρίζουμε νύφες γίνονται όλο και πιο άνετα με κάθε μέρα.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *